دستور پخت اسلایس میوه های خشک

تابستان تموم شد و میوه های ترش و شیرینش هم رفتند تا سال دیگه برگردند. ولی این روزها با میوه های خشک شده، در زمستان و پاییز هم میتوان طعم میوه های تابستانه را چشید و به علاوه آن  میتوان با آن ها شیرینی و تنقلاتی پخت، که هم کودکان بتوانند آن را مدرسه ببرند، هم خودمان با چای و شیر و … آن ها بخوریم. در ادامه با ما همراه باشید تا دستور پخت اسلایس میوه های خشک شده را در اختیارتان بگذاریم.

 

مواد لازم:

آرد: 175  گرم

کره سرد و خردکرده :90 گرم

شکر ریز : 50 گرم

مواد لازم میانی:

مخلوطی از میوه‌های خشک:  250 گرم (زردآلو، هلو، گلابی و سیب)

آب سیب یا آب پرتقال :300 میلی‌لیتر

مواد لازم رویه:

عسل :225 میلی‌لیتر

پوست پرتقال رنده‌کرده :1 عدد

آب پرتقال: 3 قاشق سوپخوری

 

جوی خردکرده: 90 گرم

  • برای: 3
  • زمـان: 30 تا 45 دقیقه
  • روش: نه چندان سخت

آشپزی :

.فر (تاون) را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی 20×30 سانتیمتر را با کاغذ روغنی بپوشانید؛ به‌طوری که از هر طرف 5 سانتیمتر بلندتر باشد

.آن‌گاه آرد و کره را به کمک سرانگشتان مخلوط کنید تا به شکل خرده‌نان درآید. بعد شکر را اضافه و مخلوط کنید

.تا خمیر شود سپس آن را در قالب بریزید و فشرده کنید و به مدت 15 دقیقه در فر بپزید تا طلائی‌رنگ شود. پس از سرد شدن، مواد میانی را روی خمیر بریزید و صاف نمائید

.حالا مواد رویه را بریزید و به مدت 25 دقیقه در فر بپزید و در قالب سرد کنید. اکنون شیرینی را به صورت مربع یا مستطیل برش دهید

.روش تهیه مواد میانی: در ظرف مناسبی، میوه‌های خردکرده و آب میوه را بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد

.سپس با حرارت ملایم و با درِ بسته، 15 دقیقه بجوشانید تا آبش کشیده شود

.روش تهیه مواد رویه: در ظرف مناسبی، عسل، پوست پرتقال رنده‌کرده، آب پرتقال و جو را مخلوط نمائید


بیمه ها میوه ,مواد ,پرتقال ,دقیقه ,بریزید ,رویه ,اسلایس میوه ,مواد لازم ,تهیه مواد ,حرارت ملایم ,مواد رویه منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

روستاي زيباي پلام ریاضی دبستان مشاورین املاک تهران زلزله فروشگاه اینترنتی اکانت کده آشپزباشی همه چی موجوده ترانه باران مکان های دنج مالزی